10:33 - Son dakika haberi! KAHRAMANMARAŞ – Esnaf iş yerinde unutulan 90 bin lirayı polise teslim etti
17:37 - Afşin Ziraat Odası Hizmet Binası Yeni Yerine Taşındı!
12:23 - Temizlik işçisi yolda bulduğu 50 bin lirayı sahibine teslim etti!
12:11 - Elbistan Devlet Hastanesine Kalp Merkezi Açılıyor!
20:52 - Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarıyıl Programı Düzenledi
14:19 - Prim Borçluları 2021 Sonuna Kadar Sağlık Hizmetinden Faydalanacak!
00:36 - CHP’Lİ Öztunç, Ege’de JES’nin Çevreye Verdiği Zararları Yakından İnceledi
14:47 - MAPEG, Afşin’deki Kurşun ve Çinko Madeninin İşletme Ruhsatını Onaylandı
14:22 - Covid-19 aşılamasında ikinci aşamaya geçildi
15:34 - Karakuz Barajı ve Hastane Projesi 2021 Yatırım Programında!
Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili M. Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB)’ni ziyaret etti.
TBMM’de Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını dile getiren Dilipak, OSGB yetkilileri ve çalışanlarıyla yaptığı sohbet toplantısında Türkiye’nin, tekrardan egemen ve asil bir devlet olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.
Ziyarette, meclis çalışmaları ile ilgili de bilgi veren milletvekili Dilipak, önümüzdeki Nisan ayında yapılacak olan referandumdan sonra 2019’a kadar seçim olmayacağından, yatırım yapmak isteyen vatandaşların, bu yönde hiçbir endişe taşımamaları gerektiğini vurguladı.
Görüşmede Kahramanmaraş OSGB firma yetkilisi Vahit Emlik de yaptığı konuşmada, ilimizde iş sağlığı ve güvenliği alanında en iyi hizmeti verdiklerini ve yakında çevre danışmanlığı alanında yeni bir yatırıma gireceklerini dile getirdi. Vahit Emlik özetle şunları söyledi: “Çevre danışmanlığı hizmetiyle bugüne kadar Kahramanmaraş’ta yapılmamış baca ve ortam ölçümleri gibi faaliyetlerin yanı sıra, atık su analizlerine de başlayacağız. Çünkü çalışmalarımız insanların iş güvenliğine ve sağlığına yöneliktir. Çalışma ekibimizdeki; iş güvenliği uzmanları, mühendisler ve işyeri hekimleriyle en kaliteli şekilde hizmete devam etmek istiyoruz.”