15:34 - Karakuz Barajı ve Hastane Projesi 2021 Yatırım Programında!
15:28 - Afşin’de Bankaların Çalışma Saatleri Değişti!
17:00 - Soba zehirlenmelerine dikkat!
16:59 - AK Parti Teşkilatı’ndan Kan Bağışı!
13:50 - Afşin’de İstiklal Marşı Okundu!
18:34 - CHP Afşin İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır’dan Gazeteciler Günü Mesajı
15:51 - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Gazeteciler Gününü Kutladı
13:39 - Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Arslan’dan Gazeteciler Günü Mesajı
13:20 - İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaba’dan Gazeteciler Günü Mesajı
12:04 - CHP’Lİ ÖZTUNÇ: “ÇEVRE DAVALARI KAMU DAVASI SAYILSIN!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programları kapsamında, Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda “Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ adlı konferans düzenlenecek. Konferansa konuşmacı olarak Tarihçi Yazar Mehmet Işık katılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programları kapsamında, Afşin Kaymakamlığı Konferans Salonunda “Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ adlı konferans düzenlenecek. Konferansa konuşmacı olarak Tarihçi Yazar Mehmet Işık katılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından her ilçe de düzenlenecek olan ‘’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansının ilk programı Türkoğlu İlçesinden başladı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Çanakkale Konferanslarının ilçelerdeki programı şöyle:
Pazarcık’ta 17 Mart 2017 Cuma günü akşam saat 19.30’da Belediye Konferans Salonu’nda, Göksun’da 18 Mart 2017 Cumartesi günü saat 19.30’da Metem Konferans Salonu’nda, Ekinözü’nde 19 Mart 2017 Pazar günü saat 14.30’da Yunus Emre Ortaokulu Konferans Salonu’nda,aynı gün Elbistan’da AEL Konferans Salonu’nda saat 19.30’da, Afşin’de 20 mart 2017 Pazartesi günü Kaymakamlık Konferans Salonu’nda saat 19.30’da, Andırın’da 21 Mart Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda saat 19.30’da, Çağlayancerit’te 22 Mart 2017 İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda saat 19.30’da ve Nurhak’ta 23 Mart 2017 Misaki Milli Konferans Salonu’nda saat 19.30’da gerçekleştirilecek.