20:52 - Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarıyıl Programı Düzenledi
14:19 - Prim Borçluları 2021 Sonuna Kadar Sağlık Hizmetinden Faydalanacak!
00:36 - CHP’Lİ Öztunç, Ege’de JES’nin Çevreye Verdiği Zararları Yakından İnceledi
14:47 - MAPEG, Afşin’deki Kurşun ve Çinko Madeninin İşletme Ruhsatını Onaylandı
14:22 - Covid-19 aşılamasında ikinci aşamaya geçildi
15:34 - Karakuz Barajı ve Hastane Projesi 2021 Yatırım Programında!
15:28 - Afşin’de Bankaların Çalışma Saatleri Değişti!
17:00 - Soba zehirlenmelerine dikkat!
16:59 - AK Parti Teşkilatı’ndan Kan Bağışı!
13:50 - Afşin’de İstiklal Marşı Okundu!
Afşin Belediyesi, Temizlik işleri müdürlüğü kış aylarının gelmesi ile beraber temizlik faaliyetlerine hız kazandırarak devam ediyor.
Afşin Belediyesi, Temizlik işleri müdürlüğü kış aylarının gelmesi ile beraber temizlik faaliyetlerine hız kazandırarak devam ediyor.
Merkez ve kırsal mahallelerde ilçe sakinlerinin hijyenik ve daha temiz şartlardan faydalanmaları adına özel temizlik ekibi kurularak cadde, sokak ve yollarında temizlik faaliyetleri yapılıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ve vatandaşlara seslenen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi;” Malumunuz kış aylarının gelmesi ile beraber her alanda çalışmalarımıza hız kazandırdık. Bu yolda kısıtlı imkânlarla elimizin, gücümüzün yettiği tüm alanlarda, titizlikle çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki hizmet götürme ağımız Büyükşehir yasası ile birlikte 23 kat arttı. Personel ve araçlarımızın yeterlilik kapsamında uzak mahallelerimizde temizlik işleri müdürlüklerimiz ‘in gayretleri ile gezici ekip oluşturduk. Caddelerimiz, sokaklarımız tertemiz olsun, hemşerilerimiz hijyenik ve temiz bir Afşin’de yaşayabilsinler diye özel temizlik ekibi kurduk. Okullarımız da açıldı. Okul bölgelerinde de de bu ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Benim hemşehrilerimden ricam, çevreye daha duyarlı ve temizlik konusunda daha dikkatli olunarak temiz bir çevre ve o düzeni korumak adına bizlere yardımcı olmalarıdır” dedi.