12:11 - Elbistan Devlet Hastanesine Kalp Merkezi Açılıyor!
20:52 - Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yarıyıl Programı Düzenledi
14:19 - Prim Borçluları 2021 Sonuna Kadar Sağlık Hizmetinden Faydalanacak!
00:36 - CHP’Lİ Öztunç, Ege’de JES’nin Çevreye Verdiği Zararları Yakından İnceledi
14:47 - MAPEG, Afşin’deki Kurşun ve Çinko Madeninin İşletme Ruhsatını Onaylandı
14:22 - Covid-19 aşılamasında ikinci aşamaya geçildi
15:34 - Karakuz Barajı ve Hastane Projesi 2021 Yatırım Programında!
15:28 - Afşin’de Bankaların Çalışma Saatleri Değişti!
17:00 - Soba zehirlenmelerine dikkat!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde vektörlerle mücadeleye ilişkin bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun ilçesinde muhtarlara yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında vektörle mücadele konusunda sivrisineklerin; göletler, bataklıklar, su havzaları, doğal çukurlarda biriken yağmur suları, sulama kanalları, su kuyuları, inşaat temeli çukurlarında biriken sular, su varilleri, eski otomobil lastikleri, fosseptik çukurlar, kanallar ve benzeri durgun su birikintisi oluşabilecek her yerde yaşayıp çoğalabileceğine karşılık ilaçlama çalışmaları bu doğrultuda yapılıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun ilçesinde muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarının sonunda bilgilendirici broşür ve araç kokuları da dağıtıldı.
Bilgilendirme toplantısına katılan muhtarlar kendilerine dağıtılan broşürleri ilgi ile inceleyerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.