SON DAKİKA

Efsus Haber
Afşin Radyo Dinle
ataköy escort Sohbet Hatları beylikdüzü escort sohbet hattısohbet hattı porno izle sex hikaye altyazılı porno

Kahramanmaraş’ta Saldırıda 1 Polis Şehit Oldu!

Antalya’da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan Muhammet Karataş (22), Kahramanmaraş’ta kaldığı otelde kendisini gözaltına almaya gelen polislere tabancayla ateş açtı.

Kahramanmaraş’ta Saldırıda 1 Polis Şehit Oldu!
Bu haber 03 Aralık 2020 - 15:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Antalya’da cinayet şüphelisi olarak hakkında yakalama kararı bulunan Muhammet Karataş (22), Kahramanmaraş’ta kaldığı otelde kendisini gözaltına almaya gelen polislere tabancayla ateş açtı.

Saldırıda biri ağır, 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurlarından Barış Göl, hastanede şehit olurken, kaçan şüphelinin yakalanması için kent genelinde operasyon başlatıldı ve kısa sürede zanlı yakalandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Antalya’da işlenen bir cinayetle ilgili şüpheli olarak aranan Muhammet Karataş’ın kentte olduğu bilgisine ulaştı. Polis ekipleri, hakkında yakalama kararı olan şüphelinin eşkaline uyan kişinin Egemenlik Caddesi yakınlarında görüldüğünü belirledi. Bölgedeki  MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli Karataş’ın otelde kaldığını saptadı.

ZANLI YAKALANDI

Kahramanmaraş’ta gözaltına alınmak istenirken açtığı ateş sonucu bir polisin şehit olmasına, 1 polisin yaralanmasına neden olan zanlı yakalandı.

zanlı 300x186 Kahramanmaraşta Saldırıda 1 Polis Şehit Oldu!

HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDAN ATEŞ AÇTI

Hareket geçen polisler, otelin üçüncü katına çıkarak, şüphelinin kaldığı odaya yöneldi. Bu sırada, havalandırma boşluğunun olduğu alanda duran Muhammet Karataş, kendisini gözaltına almaya gelen polislere tabancayla ateş açtı. Saldırıda polis memurlarından birisi karın bölgesinden, diğeri ise bacağından yaralandı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine şüpheli, kaçmak için havalandırma boşluğuna girdi.

ACI HABER GELDİ

Muhammet Karataş’ın, kendisini gözaltına almaya gelen polislerden silahla vurduğu Barış Göl, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

129698415 10218618999174682 4014785566172530640 o 300x267 Kahramanmaraşta Saldırıda 1 Polis Şehit Oldu!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA