11:49 - Vatandaşı rahatlatan ‘İmar izni’ Afşin’de başlatıldı
23:11 - Yaşanan İçme Suyu Krizine Afşin Belediyesi’nden Açıklama!
22:16 - Hak Sahipliği Başvurusu Uzatıldı
19:43 - BAŞKAN GÜVEN’DEN HIZLI NORMALLEŞME HAMLESİ!
22:23 - YENİ AFŞİN’DE JET NORMALLEŞME!
21:04 - Afşin Yüzde 74.46’lık Oy ile Erdoğan Dedi!
22:02 - Depremzedelere Ağır Küfür ve Hakaretler Ettiler!
10:12 - İşte Afşin Kesin Sonuçları!
14:05 - İYİ Parti’de 115 kişi AK Parti Dedi!
01:51 - İYİ Parti’de Yaprak Dökümü!
Twitter’da #60YillikHayalMahirünal adıyla açılan ‘hashtag’a çok sayıda destek geldi. Hashtag, kısa sürede “trend topic” oldu.
Twitter’da #60YillikHayalMahirünal adıyla açılan ‘hashtag’a çok sayıda destek geldi. Hashtag, kısa sürede “trend topic” oldu.
130 bin 174 dönüm araziyi suya kavuşturacak olan Karakuz Baraj Projesini konu alan #60YillikHayalMahirünal başlık etiketiyle yapılan twitter paylaşımları 4 binden fazla tweet alarak twetterde Türkiye gündemi oldu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın desteği ile 712 Milyon TL ye mal olacak yarım asırlık dev projenin ihale aşaması tamamlandı. Hurman Çayı üzerine kurulacak olan ve Afşinli çiftçilerin merakla beklediği Karakuz Barajı 2023 yılında tamamlanacak.