11:49 - Vatandaşı rahatlatan ‘İmar izni’ Afşin’de başlatıldı
23:11 - Yaşanan İçme Suyu Krizine Afşin Belediyesi’nden Açıklama!
22:16 - Hak Sahipliği Başvurusu Uzatıldı
19:43 - BAŞKAN GÜVEN’DEN HIZLI NORMALLEŞME HAMLESİ!
22:23 - YENİ AFŞİN’DE JET NORMALLEŞME!
21:04 - Afşin Yüzde 74.46’lık Oy ile Erdoğan Dedi!
22:02 - Depremzedelere Ağır Küfür ve Hakaretler Ettiler!
10:12 - İşte Afşin Kesin Sonuçları!
14:05 - İYİ Parti’de 115 kişi AK Parti Dedi!
01:51 - İYİ Parti’de Yaprak Dökümü!
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit oldu. İçişleri Bakanlığı, 2 jandarma personelinin yaralandığını açıkladı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit oldu. İçişleri Bakanlığı, 2 jandarma personelinin yaralandığını açıkladı.
İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinin kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada bir jandarma personelinin ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Bakanlık, 2 jandarma personelinin de yaralandığını duyurdu.
Bakanlığın açıklamasında “Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize, kederli ailesine ve kahraman Jandarmamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Söz konusu bölgede operasyon devam etmektedir” denildi.
MALATYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik’in şehadet haberi, merkez ilçe Yeşilyurt’a bağlı Özalper Mahallesi’nde oturan babası Latif ile anne Aynur Çelik’e askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alınca sinir krizi ve baygınlık geçiren şehit yakınlarına, hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin evine Türk bayrakları asıldı. Ebru Çelik ile evli olan ve 2017 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik’in cenazesinin yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Milletimizin Başı Sağolsun.