18:51 - Yerinde Dönüşüm’e İlk Temel!
20:16 - AK Parti’de Aday Adaylık Süreci Başladı!
17:35 - Veli Böke Yeniden Başkan Yardımcısı Oldu!
16:54 - Afşin Devlet Hastanes’ine Yeni Yönetim!
23:04 - Afşinli Hemşerilerimize Önemli Duyuru!
14:47 - Karabulut; “3 Kasım Türkiye’nin Dönüm Noktasıdır”
17:22 - Depremzede Esnafa 2 Yıl Ödemesiz Faizsiz Kredi!
11:49 - Vatandaşı rahatlatan ‘İmar izni’ Afşin’de başlatıldı
23:11 - Yaşanan İçme Suyu Krizine Afşin Belediyesi’nden Açıklama!
22:16 - Hak Sahipliği Başvurusu Uzatıldı
Kahramanmaraş’ta uyuşturucu tacirlerine yönelik özel harekat destekli düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şube ekipleri, sokakta uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere eş zamanlı olarak özel harekat polislerinin desteğiyle yapılan operasyonda O.Ş.,M.C.,M.A.,T.Ö.,İ.Y. ve A.Ç. gözaltına alındı.
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 6 şüphelinin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda, farklı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Adli mercilere sevk edilen 6 kişiden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 2 kişiye adli kontrol kararı verildi. –