18:51 - Yerinde Dönüşüm’e İlk Temel!
20:16 - AK Parti’de Aday Adaylık Süreci Başladı!
17:35 - Veli Böke Yeniden Başkan Yardımcısı Oldu!
16:54 - Afşin Devlet Hastanes’ine Yeni Yönetim!
23:04 - Afşinli Hemşerilerimize Önemli Duyuru!
14:47 - Karabulut; “3 Kasım Türkiye’nin Dönüm Noktasıdır”
17:22 - Depremzede Esnafa 2 Yıl Ödemesiz Faizsiz Kredi!
11:49 - Vatandaşı rahatlatan ‘İmar izni’ Afşin’de başlatıldı
23:11 - Yaşanan İçme Suyu Krizine Afşin Belediyesi’nden Açıklama!
22:16 - Hak Sahipliği Başvurusu Uzatıldı
AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’nci yıldönümü ve ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’nci yıldönümü ve ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ/PYD tarafından Türk demokrasisine ve milli iradeye karşı teşebbüs edilen alçak darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kahraman Türk milleti tarafından bertaraf edildiğini kaydeden Elbir, “251 vatandaşımızın şehit, 2 bin 193 vatandaşımızın gazi olduğu o gece Türk milletinin tarih boyunca kanıyla kazandığı ibretlik zaferler silsilesine bir yenisi daha eklenmiştir. Bu işgal hareketi Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen, vatanına milletine sevdalı olan milletimizin dik duruşu sonucu amacına ulaşamamıştır. O gece akın akın sokaklara dökülen milyonlarca insan ülkesine ve demokrasisine sahip çıkarak, tanklara, savaş uçaklarına, helikopterlere ve silahlara göğüslerini siper ederek tam bir Kurtuluş Savaşı mücadelesi vermişlerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik hiç bir girişime asla göz yummadık, yummayacağız. Bağımsızlık ve özgürlüğümüzü hiç bir şey ile değişmeyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı yolunda canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.