20:54 - İş İnsanı Koray Kıraç Aday Adayı Oldu!
20:16 - AK Parti İlçe Başkanı Belli Oldu.
17:56 - İlçe Başkanı Safi Görevi Bıraktı!
18:16 - Milletvekili Güvenç ve Başkan Güven STK’lar ile Bir Araya Geldi
14:14 - Devasa göçük ve yarıklar böyle görüntülendi
23:16 - İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU AFŞİN’İ ZİYARET ETTİ
17:31 - Afşin’de Deprem Sonrası 7 Tutuklama!
21:06 - Aş Evleri Depremzedelere Sıcak Yemek Hizmeti Veriyor!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mesire ve piknik bölgeleri dâhil olmak üzere şehir genelinde ormanlık alanlarda mangal ve semaver türevi ateş yakılmamasına ilişkin karar alındı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mesire ve piknik bölgeleri dâhil olmak üzere şehir genelinde ormanlık alanlarda mangal ve semaver türevi ateş yakılmamasına ilişkin karar alındı.
Bir süredir meydana gelen orman yangınlarının önlenmesi amacıyla kent genelinde ormanlık alanlarda veya yakınlarında ateş yakılmamasına ilişkin karar alındı. Kahramanmaraş Valiliği’nin 2021/4 sayılı kararı gereğince alınan tedbirler, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı mesire ve piknik alanları dâhil tüm orman arazileri için geçerli olacak. 4 Ağustos Çarşamba (bugün) itibariyle uygulamaya konan karar kapsamında, ormanlık bölgeler veya yakınlarında semaver ve mangal dâhil ateş yakılmaması isteniyor. Yapılan açıklamada, vatandaşların alınan karara aykırı bir davranışla karşılaşmaları halinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ya da 177 Alo Yangın İhbar Hattı’na çağrıda bulunabileceği bildirildi.