20:54 - İş İnsanı Koray Kıraç Aday Adayı Oldu!
20:16 - AK Parti İlçe Başkanı Belli Oldu.
17:56 - İlçe Başkanı Safi Görevi Bıraktı!
18:16 - Milletvekili Güvenç ve Başkan Güven STK’lar ile Bir Araya Geldi
14:14 - Devasa göçük ve yarıklar böyle görüntülendi
23:16 - İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU AFŞİN’İ ZİYARET ETTİ
17:31 - Afşin’de Deprem Sonrası 7 Tutuklama!
21:06 - Aş Evleri Depremzedelere Sıcak Yemek Hizmeti Veriyor!
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’in oğlu İbrahim Yurday ile Çığla bugün yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi.
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’in oğlu İbrahim Yurday ile Çığla bugün yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İbrahim Yurday ile Çığla çiftinin nikah nikah şahitliği yaptı.
Şentop, çifte mutluluklar dileyerek, “Burada Arslankılınç ve Güvenç ailelerinin mutlu gününde Çığla ve İbrahim Yurday’ın nikah akitleri için bir araya geldik. Evlilik ilk insan Adem peygamberden aleyhisselam bugüne kadar bir adet. Peygamberlerin bir sünneti, Cenabı Allah’ın da bir emridir. Bu güzel adeti, sünneti, Allah’ın emrini yerine getiren genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İki cihan saadeti diliyorum.” diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün kıydığı nikah merasimine TBMM Başkanı Şentop, Bakan Muş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti milletvekilleri, iş adamları, siyasiler, bürokratlar ve davetliler katıldı.