20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
20:06 - Erçene Mahallesine Doğalgaz Müjdesi!
17:12 - Güreş Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
12:12 - Başkan Görgel, “Kılavuzlu İçmesuyu İletim Hattını 20 Gün İçinde Bitirerek Sorunu Çözüyoruz”
17:24 - Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!
19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
19:52 - Afşin’de Rezevr Alan Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
Terör Devleti İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de şehit olan kardeşlerimiz için Abdülhamidhan Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.
İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için Abdülhamidhan Camii’nde Cuma Namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların da yer aldığı gıyabi cenaze töreninde, Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi.
Başkan Hayrettin Güngör, “Filistin’deki İsrail zulmünde Hakk’a yürüyen kardeşlerimiz için Abdülhamidhan Camii’nde Cuma Namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kıldık. Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu menfur saldırıların bir an önce son bulmasını niyaz ediyorum” dedi.
