SON DAKİKA

Efsus Haber
Afşin Radyo Dinle
ataköy escort Sohbet Hatları beylikdüzü escort sohbet hattısohbet hattı porno izle sex hikaye altyazılı porno

Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!

Bu haber 26 Haziran 2025 - 17:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!

Kahramanmaraş KASKİ 30 personel alımı için ilana çıktı.

Kahramanmaraş KASKİ 30 personel alımı için ilana çıktı.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), merkez ve ilçe teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 30 daimi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Farklı branşlarda yapılacak alımlar için başvurular25 – 29 Haziran 2025 tarihleri arasında online olarak alınacak.

Atıksu ve İçme Suyu Tesislerine Kadrolu Personel Alımı Yapılacak
KASKİ tarafından yayımlanan ilana göre; makine, elektrik, kimya, otomotiv, metalürji ve endüstriyel otomasyon alanlarında eğitim almış teknisyen, tekniker, mühendis ve ustalara yönelik pozisyonlar açıldı. Alımlar, şehrin merkezinin yanı sıra Nurhak, Andırın, Çağlayancerit, Ekinözü, Türkoğlu, Pazarcık, Elbistan ve Göksun ilçelerinde faaliyet gösteren arıtma tesislerinde yapılacak.

Aranan Kadrolar ve Sayılar

· İşletme Operatörü (Teknisyen/Tekniker)

· Mekanik Ustası

· Elektrikçi

· Kimya Teknikeri

· Kimya Mühendisi / Kimyager

Toplam 30 daimi personel alınacak. Kadrolar için teknik lise, meslek lisesi, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

KASKİ’nin personel alımı için aradığı genel başvuru kriterleri şunlar:

· Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

· Son başvuru tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak

· Sağlık durumunun vardiyalı çalışmaya uygun olması

· Erkek adaylar için ilgili branşlarda ustalık belgesi veya mezuniyet belgesi sunmak

İkamet şartı: Başvurulacak kadronun bulunduğu ilçede, en az 1 ay önce ikamet ediyor olmak (e-Devlet tarihçeli yerleşim yeri belgesi istenecek)

· Daha önce işten çıkışı İş Kanunu’nun 25. maddesi kapsamında yapılmamış olmak

· Tercihen kamu tecrübesine sahip olmak ve Elektrik kadroları için EKAT belgesi sunulması

Başvuru Süreci ve Değerlendirme:

· Başvurular,25 – 29 Haziran 2025 tarihleri arasındasadece https://www.maraskaski.gov.tr/internet adresi üzerinden yapılacak.

· Başvuru için gerekli tüm belgeler aynı sitede ilan edilecek.

· Adaylar arasında yapılacak değerlendirmede, başvuruların yarısı KPSS puanına, diğer yarısı ise diploma notu sıralamasına göre belirlenecek.

· Sıralamaya giren adaylar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava davet edilecek.

İrtibat Bilgileri: 
·İlgili Birim: KASKİ Genel Müdürlüğü – İnsan Kaynakları Dairesi

Telefon: +90 344 236 03 33 (Dahili: 1512 / 1513)

E-posta: insankaynaklari@maraskaski.gov.tr

Dikkat! Başvuru İptal Edilebilir
KASKİ, sınav sonucuna göre yeterli başarı düzeyine ulaşılamaması halinde personel alımı yapılmayabileceğini belirtti. Ayrıca sınava çağrılacak aday listesi ve sınav detayları, ilerleyen günlerde yine resmî internet sitesinden ilan edilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA