19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
19:52 - Afşin’de Rezevr Alan Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
16:40 - SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta deprem | Son depremler
16:38 - Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesi’nde deprem tatbikatı
16:37 - Kanser hastalarının favori besini, Maraşlı vatandaşın geçim kaynağı oldu
19:32 - Afşin Organize Sanayi Bölgesi İçin İlk Adım!
23:55 - Kaybolan yaşlı vatandaştan 3 gündür haber alınamıyor
23:52 - Aşık Mahzuni Şerif Tüneli’nde 110 Günlük Tadilat Bitti
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının ataması için yarın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında tören düzenlenecek.
Atama teklifinde toplam 97 hak sahibinin ataması, arkeolog, avukat, diyetisyen, ebe, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, hemşire yardımcısı, imam hatip, kuran kursu öğreticisi, mühendis, mimar, öğretmen, redaktör, programcı, psikolog, sağlık teknikeri, sosyolog, teknisyen ve tekniker unvanlı kadrolara yapılacak.
Ayrıca 111 memur, 133 hizmetli unvanlı kadro ile 24 işçi kadrosuna atama gerçekleştirilecek.
Bu atamalarla birlikte bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 45 bin 849’a ulaşacak.
Atama sonuçları yarın saat 17.30’dan itibaren “sosyalatama.aile.gov.tr/” adresinden öğrenilebilecek.