17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
20:06 - Erçene Mahallesine Doğalgaz Müjdesi!
17:12 - Güreş Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
12:12 - Başkan Görgel, “Kılavuzlu İçmesuyu İletim Hattını 20 Gün İçinde Bitirerek Sorunu Çözüyoruz”
17:24 - Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!
19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Tüm Yurtta olduğu gibi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102.Yıl Kutlama Töreni İlçemizde de sadece Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni ile kutlandı.
Afşin Hükümet Konağı’nda 09.30′ da Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başlayan törende Atatürk Anıtı’na Afşin İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Asef Aslan’ın çelenk sunmasıyla başladı.
Ardından Arıtaş Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Sinan APAYDIN yönetiminde; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra çelenk koyma töreni sona erdi.
Çelenk sunma törenine, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’de katıldı.
