19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
19:52 - Afşin’de Rezevr Alan Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
16:40 - SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta deprem | Son depremler
16:38 - Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesi’nde deprem tatbikatı
16:37 - Kanser hastalarının favori besini, Maraşlı vatandaşın geçim kaynağı oldu
19:32 - Afşin Organize Sanayi Bölgesi İçin İlk Adım!
23:55 - Kaybolan yaşlı vatandaştan 3 gündür haber alınamıyor
23:52 - Aşık Mahzuni Şerif Tüneli’nde 110 Günlük Tadilat Bitti
Afşin Belediyesi, ilçenin kanayan yaralarından biri olan kaldırım işgallerine kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla çalışma başlattı.
Halkın kaldırımları rahatlıkla kullanabilmesi ve esnafın ürünlerini teşhir edebilmesi için sınırlama getiren bir yönetmelik hazırlandı. Belediye Başkanı Koray Kıraç, gerek sosyal medya, gerekse ziyaretlerde vatandaşların talepleri doğrultusunda aldıkları kararla, 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren kaldırım işgallerine son vereceklerini duyurdu. Kıraç, bu adımın şehirdeki günlük yaşamın ve ticaretin düzenli ve sağlıklı bir şekilde devam etmesine katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.
Başkan Kıraç, esnafın konuya duyduğu hassasiyeti göstereceğine olan inancıyla birlikte zabıta ekiplerinin de denetimler yaparak şehrin düzenine katkı sağlayacağını ifade etti. Şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Kıraç, bu adıma destek olacaklarını belirtti.