16:58 - AFŞİN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA DUYURU!
14:40 - Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”
21:26 - 15 Temmuz Spor Vadisi Hizmete Açılıyor!
21:11 - Afşin En Başarılı İlçeler Listesine Girdi.
17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
Afşin’de normalleşme süreci ile birlikte yılın ilk maçı Sefer Halı Sahasında, eczacılarla birlikte yapıldı.
Afşin’de normalleşme süreci ile birlikte yılın ilk maçı Sefer Halı Sahasında, eczacılarla birlikte yapıldı.
Tüm Türkiye’de korona virüs (Covid19) önlemleri kapsamında halı sahalar kapatılmıştı. 1 Mart normalleşme süreci ile yeniden hizmet vermeye başlayan halı sahalarda yüzler gülmeye başladı.
Afşin’de, futbolseverler özlem duydukları halı sahalara dönerek top koşturdu. Eczacılar özlem duyduğu futbola normalleşme sürecinin ilk gününden itibaren halı sahada maç tutarak giderdiklerini belirttiler. Uzun bir süredir halı sahaların açılmasını beklediklerini, normalleşme süreci ile açıldığı ilk gün saha da olduklarını, saat 18.00 ile 19.00 arası güzel bir maç yaptıklarını belirttiler.
Öte yandan, normalleşme sürecinde açılan halı sahalarda soyunma odaları, duş alanları tedbir amaçlı kapalı tutulacağına dair bilgi verildi.
