17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
20:06 - Erçene Mahallesine Doğalgaz Müjdesi!
17:12 - Güreş Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
12:12 - Başkan Görgel, “Kılavuzlu İçmesuyu İletim Hattını 20 Gün İçinde Bitirerek Sorunu Çözüyoruz”
17:24 - Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!
19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısının gösterildiği haritayı sosyal medya hesabından paylaştı. Bir sosyal medya kullanıcısının “Kahramanmaraş yazılmadı?’ sorusuna” Koca’dan esprili bir yanıt geldi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son basın toplantısında illere göre vaka sayısını paylaşacağını belirtmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Koca, 81 ilin son 7 günlük vaka tablosunu açıkladı.
Haritada sadece Kahramanmaraş’ın adının yazılmamış olduğunu gören vatandaşlar, grafiği hazırlayan grafikerin bu hatayı nasıl yaptığını sorgularken, Bakan Koca’nın paylaşımın altına tebessüm espriler paylaşıldı.
Haritada yapılan yanlışın ardından bir Twitter kullanıcısı, Bakan Koca’nın paylaşımının altına “Sayın bakan neden sadece Kahramanmaraş ilinin adı yazılmamış? Grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi falan mı var bizim burada?” diye paylaşım yapması çok sayıda beğeni ve yorum alan paylaşım oldu.
Yüzleri güldüren bu yorumun ardından Sağlık Bakanı Koca’dan yanıt gecikmedi. Bakan Koca, yapılan bu yoruma, “Alperen Bey, belki orada grafiği hazırlayan arkadaşın eski sevgilisi yok ama Anadolu’nun güzel insanları var. Orayı görünce Kahramanmaraş olduğunu herkes bilir” şeklinde cevap verdi.
