17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
20:06 - Erçene Mahallesine Doğalgaz Müjdesi!
17:12 - Güreş Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
12:12 - Başkan Görgel, “Kılavuzlu İçmesuyu İletim Hattını 20 Gün İçinde Bitirerek Sorunu Çözüyoruz”
17:24 - Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!
19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen programda şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
Başkan Güngör, “Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve STK temsilcilerinin de yer aldığı programda Başkan Hayrettin Güngör, şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi. Programda aziz şehitler dualarla yâd edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Garnizon Komutanlığımız tarafından düzenlenen programda aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir araya geldik. Aziz şehitlerimizi dualarla yâd ettik. Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. Devlet millet olarak aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin ve gazilerimizin daima yanındayız” dedi.
