13:08 - MHP Afşin İlçe Teşkilatı Kongreye Gidiyor!
09:10 - Büyükşehir’den 800 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hizmete Açıldı.
16:58 - AFŞİN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA DUYURU!
14:40 - Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”
21:26 - 15 Temmuz Spor Vadisi Hizmete Açılıyor!
21:11 - Afşin En Başarılı İlçeler Listesine Girdi.
17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Kahramanmaraş Barosuna kayıtlı Av. Melek Bülbül, kendi hukuk bürosu olan Bülbül Hukuk ve Danışmanlık Ofisini açarak Afşin Halkının hizmetine başladı.
Kıraç Plaza 4. katta hizmet vermeye başlayan Avukat Bülbül, pandemi nedeniyle Bülbül Hukuk ve Danışmanlık Ofisi için açılış töreni yapmadı. Ancak çok sayıda avukat ve yakın dostlarını ofisinde ağırladı.
İzmir Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi mezunu olan Avukat Melek Bülbül Afşin Efsus Haber’e yaptığı açıklamada;
“Yasalara ve mesleki etik değerlere saygılı davranarak, güven ortamı içerisinde temsil ettiğimiz kişi ve kurumların haklarını en iyi şekilde korumaya çalışacağız. İşlerimizi şeffaflık ve güven ortamında yürüteceğiz. Bize duyulan güvenden ve asla taviz vermeyeceğiz. Her davanın kazanılması gibi bir olasılığın olmadığı ancak herkesin hukuki temsile ihtiyaç duyduğu bilinci ile hareket edeceğiz. Bu büroyu açmamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür çok teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.