17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
20:06 - Erçene Mahallesine Doğalgaz Müjdesi!
17:12 - Güreş Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
12:12 - Başkan Görgel, “Kılavuzlu İçmesuyu İletim Hattını 20 Gün İçinde Bitirerek Sorunu Çözüyoruz”
17:24 - Kahramanmaraş KASKİ 30 Personel Alıyor!
19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
Emniyet Eczanesi, bölgenin en büyük eczanesi olarak yeni geniş mekanında Eshabı Kehf Caddesi 2 Nolu Sağlık Ocağı yanında Afşin halkına hizmet vermeye başladı.
Bugün açılışı yapılan Emniyet Eczanesi, 350 m2 alanı yepyeni konsepti ile Afşin halkına hizmet verecek. Cilt Bakımı, Doğal Ürünler, Anne ve Bebek ürünleri, Beslenme, Labaratuvar, Vitamin Besin Destek ürünleri, Cinsel Sağlık gibi geniş ürün yelpazesiyle Afşin halkına hizmet sunacak.
Pandemi kuralları çerçevesinde sınırlı katılımın olduğu açılış törenine; Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP İlçe Başkanı Süleyman Aycan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Sığınır, Jandarma Komutanı J.Yzb. İsmail Serhat Çakar, Emniyet Müdürü Metin Cengiz, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Boz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Mehmet Yaşar Polat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, Eczacılar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.



