16:58 - AFŞİN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA DUYURU!
14:40 - Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”
21:26 - 15 Temmuz Spor Vadisi Hizmete Açılıyor!
21:11 - Afşin En Başarılı İlçeler Listesine Girdi.
17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
Pazarcık ve Elbistan merkezli depremler sonrası hasar alan işyerleri için gönderilen konteynerler Afşin’e gelmeye başladı.
Afşin Ticaret ve Sanayi Odası ve Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde iş yerleri kullanılamaz hale gelen ve yıkılacak işyerleri için esnaflar başvurularını yapmıştı. Afşin esnafı için kurulacak Konteyner Çarşı’nın da kurulumuna başlandı.
Konteynır Çarşı için gelen 16 konteyner Afşin Ziraat Bankası Yanına, 34 konteyner Afşinbey Caddesi Kapalı Pazar Yeri Bitişiğine, 20 konteyner Fidanlık içerisine ve 30 konteyner Fidanlık üstü Kaymakamlık bitişiğine kuruluyor.
Esnafın yanında olanlara teşekkür eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş; “6 Şubat depreminde ağır hasar gören işyerlerimize yapılan konteynerler ilçemize gelmeye başlamıştır. Esnaflarımızın bu kötü gününde yanımızda olan Sayın Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi ve ekibine, Afşin Kaymakamımız artık bizden biri olarak gördüğümüz Sayın Ahmet Can Pınar beye ve ekibine, Afşin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.