16:58 - AFŞİN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA DUYURU!
14:40 - Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”
21:26 - 15 Temmuz Spor Vadisi Hizmete Açılıyor!
21:11 - Afşin En Başarılı İlçeler Listesine Girdi.
17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
İl Koordinasyon Kurulunun 2022 yılı 3. Dönem toplantısı ve İl İdare Şube Başkanları toplantısı, Valimiz Ömer Faruk Coşkun başkanlığında, paydaş kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun, “2022 yılı yatırımlarının 3. dönem sonu gerçekleşmeleri ile ilgili yatırım izleme raporlarına göre 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle Kahramanmaraş il genelinde yatırımcı kamu kurum ve kuruluşları toplam 326 proje üzerinde çalışmalarını yürütmektedir. Projelerin toplam tutarı 22 milyar 111 milyon 266 bin TL, 2022 yılı ödeneği ise 2 milyar 145 milyon 069 bin TL’dir. 2022 yılı yatırım çalışmalarının son dönemine girmiş bulunuyoruz. Çalışmalarımıza hız vererek neticelendirmek için gereken gayreti göstereceğinize olan inancımla, tüm kurum ve kuruluşlarımıza başarılar diliyor, yatırımların hayata geçirilmesinde emek sarf eden tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüz tarafından İl Afet Risk Azaltma Planı hakkındaki sunumu ile devam eden toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerimizin 2022 yılı yatırımlarının 3. Dönem gerçekleşmeleri ile koordinasyonu gerektiren konular değerlendirildi.
Toplantı, İl İdare Şube Başkanlarımız ile yatırımlar dışında kurum ve kuruluşlar tarafından alınması gereken tedbirler ve koordinasyon gerektiren hususların değerlendirilmesi ile sona erdi.
