16:58 - AFŞİN BELEDİYESİNDEN KAMUOYUNA DUYURU!
14:40 - Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”
21:26 - 15 Temmuz Spor Vadisi Hizmete Açılıyor!
21:11 - Afşin En Başarılı İlçeler Listesine Girdi.
17:27 - Rezerv Alan 2 İçin Kura Çekimi 19 Aralık’ta Ankara’da Yapılacak!
20:38 - Afşin Belediyesi’nden Kamuoyuna Duyuru!
20:34 - Afşin’de Üzücü Olay: Canlı Yayında Kendini Yaktı!
20:27 - Danyal Alkılınç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!
19:56 - Aynur Özdemir’den İddialı Şarkı!
Kahramanmaraş Valiliği koronavirüs riskini yönetme amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinde düzenlemeye gitti.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu temin ile sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla ek tedbir kararı aldığı belirtildi.
Açıklamada, “İlimizde 2 Aralık 2020 tarihinde başlamak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma, başlama ve bitiş saatlerinin özel kanun, tüzük ve benzeri düzenlemelerle mesai saati farklı olan kurum ve kuruluşlara ait hükümler saklı kalmak kaydıyla ilimizde, 10.00-12.30 ile 13.00-16.00 olarak belirlenmesi uygun görülmüştür.” ifadesi kullanıldı.
