SON DAKİKA

Efsus Haber
Afşin Radyo Dinle
ataköy escort Sohbet Hatları beylikdüzü escort sohbet hattısohbet hattı porno izle sex hikaye altyazılı porno

Mahir Ünal’dan Elbistan’da Toplu Sünnet Organizasyonu!

Bu haber 01 Temmuz 2024 - 21:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Mahir Ünal’dan Elbistan’da Toplu Sünnet Organizasyonu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Mahir Ünal’ın düzenlediği toplu sünnet organizasyonunda çocukların sevincine ortak oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Mahir Ünal’ın düzenlediği toplu sünnet organizasyonunda çocukların sevincine ortak oldu.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal’ın memleketi Elbistan’da düzenlediği toplu sünnet şölenine canlı bağlantı ile katıldı.

Depremzede çocuklar için gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, 300 çocuğun sünnet merasimini tebrik ederek aileleri ve çocukları en kalbi duygularla selamladı.

Başkan Erdoğan, konuşmasında, “Kahramanmaraş’ın sevgili yavrularımız, aileleri ve sevgili katılımcılar, bugün 300 yavrumuzun sünnet merasiminde sizleri en kalbi duygularla selamlıyor, gözlerinizden öpüyorum. Bu sünnet merasiminin tüm aileler için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum,” ifadelerini kullandı.

mahirünal 4 300x169 Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”

64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal ise yaptığı konuşmada; “Her biri birbirinden güzel fidanlar bugün burada. Bugünü bize gösteren Allah’a hamdolsun. Depremin en çok acısını çocuklarımız yaşadı. Bugün çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği bir şenlik düzenledik. Deprem unutulmasın, vatandaşlarımız yanlarında olduğumuzu bilsinler. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum,” dedi.

mahirünal 3 300x169 Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun” mahirünal 1 300x163 Başkan Görgel: “Kurban Bayramı’mız Kutlu Olsun”

Ünal, konuşmasının sonunda, “Bugün sünnet merasimi gerçekleşen tüm çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluğunu paylaşıyorum. Rabbim hepsinin geleceğini aydınlık ve mutlu eylesin,” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA