19:50 - e-YDS 2025/6 Başvuruları Başladı: Sınav 3 Mayıs’ta Yapılacak
19:52 - Afşin’de Rezevr Alan Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
16:40 - SON DAKİKA: Kahramanmaraş’ta deprem | Son depremler
16:38 - Kahramanmaraş Sular Akademi Hastanesi’nde deprem tatbikatı
16:37 - Kanser hastalarının favori besini, Maraşlı vatandaşın geçim kaynağı oldu
19:32 - Afşin Organize Sanayi Bölgesi İçin İlk Adım!
23:55 - Kaybolan yaşlı vatandaştan 3 gündür haber alınamıyor
23:52 - Aşık Mahzuni Şerif Tüneli’nde 110 Günlük Tadilat Bitti
Manavgat’ta yaşayan Afşinli hemşerimiz Hakan Polat ve arkadaşları deprem sorası depremzedelerin tahliyesinde büyük öncülük etti.
Depremin yaşandığı 6 şubat tarihinden hemen sonra arkadaşları ile birlikte ilk etapta Antalya’dan Afşin’e 3 otobüs göndererek tahliye çalışması yürüten Polat ve arkadaşları daha sonra 42 otobüs göndererek Afşin ve Elbistan’daki depremzedeleri hızlı bir şekilde Antalya, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli şehirlerine tahliye ettiler.
Manavgat’ta yaşayan Hakan Polat ve arkadaşları Tayfun Zilifli, Erkan Özil, Özer Hekim ve Almanya’da yaşayan arkadaşları Burak Yarar, Özgün Karakuş, Uğur Gürdal ve Pascall Mieee Antalya’dan hareket eden otobüslerin içine gıda maddeleri, battaniye, giyecek ve yakacak malzemeleri koyarak gönderen 2 bine yakın depremzedeyi tahliye ettiler.
Afşin halkı olarak duyarlı vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.